De Stille Boot distributeur WaterWorld

De Stille Boot distributeur WaterWorld elektrische aandrijvingen

Met ingang van de HISWA start De Stille Boot als distributeur van de elektrische aandrijvingen van Water World Electronics. De twee bedrijven gingen daartoe onlangs een samenwerking aan. Daarbij is Water World Electronics verantwoordelijk voor productie en R&D en De Stille Boot voor de verkoop en service. De bedoeling is een landelijk dekkend werven- en dealernetwerk op te zetten voor de motoren, die onder het merk WaterWorld zullen worden verkocht.

De WaterWorld motoren zijn verkrijgbaar in vermogens van 2,5, 5 en 10 kW. Als 100% elektrische aandrijving, maar ook voor hybride oplossingen, waarbij de elektromotor achter de dieselmotor wordt geïnstalleerd. De motoren onderscheiden zich door een hoge efficiency, eenvoudige bediening, slim ontwerp waardoor ze makkelijk zijn in te bouwen en .. ”made in Holland”!

Water World Electronics uit Oldemarkt in Overijssel produceert al enkele jaren elektrische aandrijvingen voor de watersport. Dit is een groeiende tak van het bedrijf, waar verder ook meet- en regelapparatuur voor elektrische motoren en de industrie wordt geproduceerd. Omdat de technische ontwikkeling op deze terreinen razendsnel gaat besloot het bedrijf zich hierop te gaan concentreren. Voor de commerciële kant is een partner gezocht en gevonden in De Stille Boot.

Water World Electronics doet de ontwikkeling van hard- en software en de productie in eigen huis. De korte lijnen zorgen voor een constante kwaliteit, volledige kennis van zaken en een toegankelijke prijs. “Om in deze tijd voorop te blijven lopen moeten we allemaal doen waar we goed in zijn, en dat ligt in ons geval op het snijvlak van elektrotechniek en IT”, aldus Sebastiaan Strampel, directeur van Water World Electronics B.V.

De Stille Boot is al sinds 2004 specialist op het gebied van elektrisch varen. De laatste jaren ligt de focus helemaal op de verkoop, marketing en service van elektrische aandrijvingen, energie- en monitoring systemen voor de watersport- en campermarkt. Zo is De Stille Boot o.a. de Nederlandse importeur van Torqeedo elektrische outboards, Solbian flexibele zonnepanelen en Sentinel remote monitoringsystemen. “WaterWorld is een perfecte aanvulling op ons pakket: het zijn inboard motoren, waar Torqeedo zich focust op outboards” zegt Marcel Schaap, directeur bij De Stille Boot. “We kunnen werven of dealers in de waterport markt een compleet pakket leveren, inclusief de benodigde accu’s, laders en installatiemateriaal”.

De WaterWorld motoren zijn te zien op de HISWA-stand van De Stille Boot, standnr. 01.506.

Kijk voor meer informatie op www.waterworld.systems.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *