Betreffende
Naam *  
E-mail *
Telefoon
Opmerkingen
 
Betreffende
Naam *  
Telefoon *  
 
De Stille Boot
It Bûtlân 9
8621 DV Heeg
T. 0515 44 44 28
F. 084 88 33 555
E. info@destilleboot.nl
De Stille Scoop
eenvoud en rust..

De Stille Scoop is een origineel ontwerp van de bekende Franse jachtontwerpers Joubert Nivelt. Hij wordt geproduceerd door het Franse bedrijf Ruban Bleu.

Compact, maar comfortabel
De Stille Scoop heeft een geheel eigen stijl: een compacte rondspant romp met een volwassen interieur voor 7 personen: een stuurbank voor 3 personen achterin en een rondzit voor 4 - 5 personen voorin. Daar kan naar wens een tafel geplaatst worden, die tevens als basis kan dienen voor een royaal zonnebed. Bovendien is de kuip zelflozend, en mede daardoor gemakkelijk met water schoon te houden.

Slimme aandrijving
Als aandrijving dient een 1,6 KW elektromotor, die de boot makkelijk op zijn (romp) snelheid van 9,5 km/h brengt. Omdat de motor onder de boot is opgehangen neemt hij geen ruimte in, is altijd goed gekoeld en zeer efficiënt door een directe aandrijving op de schroefas. Bovendien wordt met de motor gestuurd, waardoor de boot zeer wendbaar is en eenvoudig te varen. Hieraan draagt ook de stuurwiel besturing en de traploze éénhendel bediening van het vermogen bij.

De hele dag varen zonder te laden
Door de afwezigheid van de motor in de boot en door de slimme indeling kunnen de accu's centraal en laag in de boot worden ondergebracht, de beste positie. Hier is ook ruimte gemaakt voor een een accupakket van formaat. Met het standaard pakket kunt u op kruissnelheid (7 km/h) makkelijk 8 uur varen zonder bij te laden. De gehele technische installatie is opgebouwd uit kwalitatieve componenten van gerenommeerde fabrikanten. Zie de specificaties hieronder.

Uitvoeringen
De Stille Scoop heeft twee uitvoeringen van dek en kuip: de Basis uitvoering heeft een dek met licht polyester profiel (als optie te voorzien van antislip materiaal) en één opbergkast onder het dashboard. De Plus - uitvoering heeft een ingelegd antislip dek (of ingelegd teak als optie) en drie grote opbergruimtes in de kuip, waarvan 1 afsluitbaar. Verder biedt deze vesie de mogelijkheid een zonnebed te creëren met de (optionele) tafel. 


 


Specificaties       Download brochure   Download brochure
Lengte: 4,75 m   Doorvaarhoogte: 0,90 m
Breedte: 1,85 m   Gewicht: 520 kg
Diepte: 0,43 m   Actieradius: 60
      Vaartijd: 8
Motor: Kräutler 1,6 KW - 24 V POD   Batterijsoort: Trojan deep cycle, 4 x 6V/305 Ah